Coop rolt Supermarkt TV uit

Adrian J Cotterill, Editor-in-Chief

POSTV in Hilversum, Netherlands – effectively Neo Advertising of course have just won an ADDITIONAL 140 supermarkets on top of the existing 70 already in Supermarkt TV

A huge win and adds to a lot of other retail specific wins that POSTV have in the region (T for Telekom, Mediamarkt etc.)

HILVERSUM – CoopCodis heeft met POSTV een deal gesloten voor de uitrol van Supermarkt TV naar 140 supermarkten van SuperCoop en Coop. Dankzij de overeenkomst heeft het netwerk nu een landelijke dekking.

POSTV ontwikkelt samen met SuperCoop en Coop een programma op maat dat de shopper moet inspireren, informeren en verleiden. Klanten van Coop krijgen op de beeldschermen onder meer recepten en informatie over spaaracties en producten te zien. Daarnaast worden via het narrow casting-systeem het dagelijkse nieuws en het weer getoond.

Eigen zendtijd

‘We hebben gekozen voor POSTV vanwege onder andere het businessmodel achter het Supermarkt TV-concept. Ook de keuze voor onderscheidende content en de eigen zendtijd spreken ons erg aan’, zegt Erik Dunk, commercieel directeur van CoopCodis.

Dekking

POSTV startte begin 2008 met Supermarkt TV. Hierbij gaf het bedrijf aan snel tot landelijke dekking te zullen komen. Inmiddels heeft POSTV ruim 70 supermarkten – vooral ondernemers van PLus, Super de Boer en C1000 – aangesloten. Dankzij de nieuwe deal met Coop wordt vanaf begin 2009 de landelijke dekking een feit. Vanaf dat moment bereikt Supermarkt TV per week ruim drie miljoen consumenten.


Leave a Reply